Εταιριες

ΒΙΒΛΙΑ, COMICS, ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ
Βίτσια στην κατασκήνωση -&- Βιτσιόζικα Παιχνίδια Προβολη

Βίτσια στην κατασκήνωση -&- Βιτσιόζικα Παιχνίδια

Δύο Ιστορίες - Διπλή απόλαυση!

Περισσότερες λεπτομέρειες

BT 702

8,00 €


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΥ
___________________________________________________

  • ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: - Lilian G. Carol
  • ΓΛΩΣΣΑ: - Ελληνικά
  • ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: - 2020
  • ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΛΙΔΩΝ: - 200
  • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: - 13 Χ 18
  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: - Ερωτικά - Αιμομιξία - Βιασμοί.
  • ΤΟΜΟΙ: ---- 1 -
  • ΙΣΤΟΡΙΕΣ: - 2 -


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟΥ:

ΙΣΤΟΡΙΑ 01: ( Βίτσια στην κατασκήνωση )

Αφού σιγουρεύτηκαν ότι δεν επρόκειτο να τους ενοχλήσει η Μαρία, ο Σιντ πλησίασε τη Νάντια και την κοιτούσε λαίμαργα απ' την κορυφή ως τα νύχια. Ο Μπίλυ κρέμασε τη Μαρία από κάποιο κρίκο που ήταν στερεωμένος στο ταβάνι και την άφησε εκεί.
Ο Μπίλυ έφερε απ' το συρτάρι ένα δονητή κι ο Σιντ πήρε στο χέρι του ένα μαστίγιο. Ο Μπίλυ άρχισε να χώνει το δονητή πότε στο μουνί, πότε στον κώλο και πότε στο στόμα της Νάντιας η οποία άρχισε να ουρλιάζει και να διαμαρτύρεται. Δεν ήθελε να τη βλέπει η φίλη της τι πάθαινε απ' αυτά τα τέρατα. Η τύχη όμως της Μαρίας δεν ήταν καθόλου καλύτερη. Ο Σιντ πήρε θέση κοντά της κι άρχισε να τη χτυπάει δυνατά με το μαστίγιό του. Σε λίγο το δωμάτιο γέμισε με ουρλιαχτά, βογκητά, φωνές και τσιρίγματα των δυο κοριτσιών που τα βασάνιζαν αλύπητα οι δυο αυτοί αγριάνθρωποι.
"Μη! Σε παρακαλώ, μη μου τον χώνεις πιο βαθιά! θα με σκίσεις!" Η φωνή της Νάντιας έβγαινε τρεμουλιαστή απ' τα χείλια της καθώς ο καουτσουκένιος δονητής φυτευόταν μέχρι τον πάτο της μήτρας της.
Ο Μπίλυ την άκουγε και χασκογελούσε. Στη συνέχεια ο Μπίλυ άρχισε να της γλείφει και να δαγκώνει τις βυζόρωγές της ενώ η Νάντια ούρλιαζε απ' τον πόνο και τη ντροπή που ένιωθε. Ποτέ

ΙΣΤΟΡΙΑ 02: ( Βιτσιόζικα Παιχνίδια )

... Η Λίντα προσπάθησε να τραβηχτεί προς τα μπρος για να τον αποφύγει, αλλά το δέντρο που την είχαν δέσει δεν της άφηνε περιθώρια για πολλές κινήσεις.
«Πονάς μωρό μου;» Την ρώτησε γελαστά ο Φρανκ.
«Ναι! πονάω!» Του απάντησε ψέματα αυτή τη φορά η Λίντα. «Δεν πειράζει!» πάρε κι αυτά εδώ, να με νοιώσεις καλύτερα!» είπε ο Φρανκ κι έχωσε άλλα δυο του δάχτυλα μέσα στη στενή σούφρα του κώλου της!
«ΑΑΑΑχχ» ούρλιαξε τώρα η Λίντα που ένοιωσε τον κώλο της να σκίζεται στα δύο από την βάρβαρη επίθεση του ξαδέρφου της.
Καυτά δάκρυα ξεχύθηκαν και πάλι από τα μάτια της ενώ προσπάθησε να κουνηθεί απελπισμένα δεξιά αριστερά για να ξεφύγει από τα δάχτυλά του. Το μόνο που κατάφερε όμως ήταν να γρατσουνίσει το στομάχι της πάνω στην φλούδα του δέντρου.
Ο Φρανκ άρχισε να γαμάει τον κώλο της με τα δάχτυλά του που έμοιαζαν με χοντρό καυλί. Η κοπέλα ένοιωσε χωρίς να το θέλει τους μυς του κώλου της να συσπώνται στον ρυθμό των δακτύλων του ξαδέρφου της που μπαινοβγαίνουν ξεσκίζοντας την.
____________________________________________________________________________

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Βιβλία...xxx
____________________________________________________________________________

Γραψτε την αξιολογηση σας

Βίτσια στην κατασκήνωση -&- Βιτσιόζικα Παιχνίδια

Βίτσια στην κατασκήνωση -&- Βιτσιόζικα Παιχνίδια

Δύο Ιστορίες - Διπλή απόλαυση!

Γραψτε την αξιολογηση σας

Επικοινωνηστε μαζι μας

Διαθέσιμοι όλο το 24ωρο

Τηλέφωνο:RARE / XDVD

Στειλτε -εδω- Email Για επικοινωνια μαζι μας

Ενημερωτικο δελτιο