Εταιριες

ΒΙΒΛΙΑ, COMICS, ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ
Εκπαιδεύοντας την Ζίνα Προβολη

Εκπαιδεύοντας την Ζίνα

Κάποια στιγμή η καύλα της Ζίνας έφτασε στην κορύφωση και τα μουνόχειλα της άρχισαν ν’ ανοιγοκλείνουν δυνατά και να σφίγγουν ανάμεσά τους ...

Περισσότερες λεπτομέρειες

BT 302

7,00 €

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης:


 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΥ
 ___________________________________________________

  • ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: - Lilian G. Carol
  • ΓΛΩΣΣΑ: - Ελληνικά
  • ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: - 2014
  • ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΛΙΔΩΝ: - 160
  • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: - 13 Χ 18
  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: - Ερωτικά - Αιμομιξία - SM - Βιασμοι
  • ΤΟΜΟΙ:  ---- 1 -
  • ΙΣΤΟΡΙΕΣ: - 1 -


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟΥ:

Ο Τζέιμς τράβηξε λίγο έξω την ψωλάρα του κι η Ζίνα νόμισε ότι το μαρτύριό της τελείωσε. Στο τράβηγμα όμως η ψωλάρα του Τζέιμς τραβούσε και τα τοιχώματα του κώλου της και με το πουτσοκέφαλο έβγαζε έξω και την κωλοτρυπίδα. Το κακό στην προκειμένη περίπτωση ήταν ότι ο κώλος δεν έχυνε σαν το μουνί και αυτό είχε σαν συνέπεια τα τραβήγματα της ψωλής του να της δημιουργούν ρωγμές και να πονάνε.
«Πες μου μωρή καριόλα, τι γουστάρεις;», ρώτησε χαχανίζοντας ο Τζέιμς. «Τον θέλεις όλο μέσα ή μήπως θέλεις να σου τον βγάλω τελείως;»
«Δεν ξέρω! Πονάω! Δεν αντέχω άλλο… Και μέσα πονάω και έξω πονάω…», είπε με πνιγμένη φωνή η Ζίνα.
«Τότε μια θα στον βάζω και μία θα στον βγάζω…», είπε ο Τζέιμς κι άρχισε να χαχανίζει.
Ο Τζέιμς της έβγαλε τελείως τον πούτσο του απ’ την κωλοτρυπίδα αλλά πριν προλάβει το δαχτυλίδι της να κλείσει, της τον ξανακάρφωσε με περισσότερη μανία κι έστειλε το ψωλοκέφαλο του να συναντήσει την κάτω - κάτω κουράδα.
«Αχ! Με σκότωσες πανάθεμά σε! Σταμάτα πια! Χύσε επιτέλους να ησυχάσουμε!», είπε απογοητευμένα η Ζίνα.
Στο μεταξύ η Άντα συνέχιζε να γλείφει άγρια τα μουνόχειλα της Ζίνας και να της πιέζει την κλειτορίδα πότε με τη γλώσσα και πότε με τη μύτη της. Τα ζουμιά του μουνιού της έσταζαν και της μούσκευαν το πρόσωπο. Το μουνί της Ζίνας είχε καυλώσει άτσαλα και τα ζουμιά του ανάβλυζαν από μέσα χωρίς σταμάτημα. Ο Τζέιμς συνέχισε να ξεσκίζει την κωλοτρυπίδα της και να της χώνει όλο και πιο βαθιά το σκληρό και γιγάντιο ματσούκι του. Η Ζίνα δοκίμαζε τον έρωτα από δυο πάντες ταυτόχρονα κι η ηδονή που ένιωθε ήταν Κάτι το πρωτόγνωρο, κάτι το πάρα πολύ δυνατό. Ολόκληρο το κορμί της είχε πάρει φωτιά.
Κάποια στιγμή η καύλα της Ζίνας έφτασε στην κορύφωση και τα μουνόχειλα της άρχισαν ν’ ανοιγοκλείνουν δυνατά και να σφίγγουν ανάμεσά τους τη γλώσσα της Άντας. Η Άντα με τη σειρά της απολάμβανε γλειφομούνι και ρουφούσε ηδονικά και λαίμαργα τα ζουμιά της γειτόνισσας της και τα κατάπινε.
Σε λίγο ο Τζέιμς άρχισε να επιταχύνει το ρυθμό του και δευτερόλεπτα αργότερα άρχισε να εκσφενδονίζει μέσα στην κωλοτρυπίδα της τα καυτά χύσια των αρχιδιών του με τους κουβάδες. Η Ζίνα βογκούσε, τσίριζε, κι ούρλιαζε, αλλά όχι μόνο από πόνο, αλλά κι από ηδονή. Μια ηδονή μοναδική, πρωτόγνωρη. Μια ηδονή που ποτέ στο παρελθόν δεν είχε γνωρίσει με τον άντρα της. ...
____________________________________________________________________________

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:    Βιβλία...xxx
____________________________________________________________________________

Γραψτε την αξιολογηση σας

Εκπαιδεύοντας την Ζίνα

Εκπαιδεύοντας την Ζίνα

Κάποια στιγμή η καύλα της Ζίνας έφτασε στην κορύφωση και τα μουνόχειλα της άρχισαν ν’ ανοιγοκλείνουν δυνατά και να σφίγγουν ανάμεσά τους ...

Γραψτε την αξιολογηση σας

Επικοινωνηστε μαζι μας

Διαθέσιμοι όλο το 24ωρο

Τηλέφωνο:RARE / XDVD

Στειλτε -εδω- Email Για επικοινωνια μαζι μας

Ενημερωτικο δελτιο