Διεστραμμένη Δασκάλα Προβολη

Διεστραμμένη Δασκάλα

Η αστυνομικίνα τώρα ρουφούσε τη θεόρατη ψωλή όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Όλο το κορμί της κουνιόταν στην προσπάθειά της να ...

Περισσότερες λεπτομέρειες

BT 308

7,00 €

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης:


 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΥ
 ___________________________________________________

  • ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: - James D. Grant
  • ΓΛΩΣΣΑ: - Ελληνικά
  • ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: - 2014
  • ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΛΙΔΩΝ: - 160
  • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: - 13 Χ 18
  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: - Ερωτικά - Βιασμοί.
  • ΤΟΜΟΙ:  ---- 1 -
  • ΙΣΤΟΡΙΕΣ: - 1 -


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟΥ:

... Η αστυνομικός με τα μαλλιά της παγιδευμένα στα χέρια του δεν είχε πολλά περιθώρια επιλογής. Άνοιξε όσο πιο πολύ μπορούσε τα χείλια της και η καυτή σάρκα της ψωλής του όρμησε στο λαιμό της! Κόντευε να την πνίξει με τον πούτσο του!
«Έτσι μπράβο χαμογέλα! Παρ’ τον όλο! Έτσι… Ρούφα την ψωλάρα μου κωλομπατσίνα!»
Η Άννα προσπαθούσε να κάνει ότι της έλεγε. Ρούφηξε όσο πιο πολύ μπορούσε την ψωλή του, μέχρι που τα χείλια της ακούμπησαν στις ψωλότριχές του. Άρχισε να τον ρουφάει και να τον γλείφει.
«Αααχχχ! Έτσι μπράβο μωρή χαμούρα!!! Ρούφα με!», βόγκηξε ο Μαρκ.
Η γυναίκα ρουφούσε και έγλειφε με όλη της τη δύναμη τον πούτσο του κατάδικου. Τα χείλια της είχαν γεμίσει σάλια και αυτό διευκόλυνε την πορεία του σκληρού πούτσαρου που γλίστραγε ευκολότερα. Ήχοι γλειψίματος αρκετά δυνατοί, ακούγονταν στην ησυχία του δάσους. Η ψωλάρα του Μαρκ χωνόταν τώρα ολόκληρη μέχρι βαθιά στο λαιμό της αστυνομικίνας, που πάσχιζε με δυσκολία να αναπνεύσει.
Κύματα ηδονής διαπερνούσαν τώρα το κορμί του άντρα, που κάθε φορά που η ψωλή του χωνόταν βαθιά στο στόμα της γονατιστής γυναίκας ένιωθε την ανάσα του να κόβεται. Από μέσα του είχε αρχίσει να παρακαλάει την αστυνομικίνα να τον κάνει να χύσει όσο πιο γρήγορα γινόταν. Η αστυνομικίνα τώρα ρουφούσε τη θεόρατη ψωλή όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Όλο το κορμί της κουνιόταν στην προσπάθειά της να ικανοποιήσει το δραπέτη κατάδικο. Ο Μαρκ ένιωθε τα γόνατά του να λυγίζουν από την αφόρητη καύλα.
«Αααχχχ!!! Έτσι μ’ αρέσει να με γλείφεις!!! Έλα πουτανίτσα! Γλείψε με! Έτσι! Κοντεύω να τελειώσω! Έλα!!»
Η γυναίκα ένιωσε το παλαμάρι του άντρα να πρήζεται κι άλλο στο στόμα της. Ήθελε να φτύσει την ψωλή από το στόμα της αλλά ήξερε ότι ο Μαρκ δεν θα την άφηνε. ‘Ένιωσε τότε τον άντρα να τρέμει στο στόμα της.
«Αααχχχ! Ναιι!! Δεν αντέχω άλλο! Χύνωωω! Στα χύνω όλααα! Ναι! Πάρ’ ταααααα!!!» ούρλιαξε ο άντρας.
Καυτά παχιά, χύσια τινάχτηκαν ασυγκράτητα από το πρησμένο του πουτσοκέφαλο βαθιά στο λαρύγγι της γονατισμένης αστυνομικίνας. ...
____________________________________________________________________________

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:    Βιβλία...xxx
____________________________________________________________________________

Γραψτε την αξιολογηση σας

Διεστραμμένη Δασκάλα

Διεστραμμένη Δασκάλα

Η αστυνομικίνα τώρα ρουφούσε τη θεόρατη ψωλή όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Όλο το κορμί της κουνιόταν στην προσπάθειά της να ...

Γραψτε την αξιολογηση σας

Επικοινωνηστε μαζι μας

Διαθέσιμοι όλο το 24ωρο

Τηλέφωνο:RARE / XDVD

Στειλτε -εδω- Email Για επικοινωνια μαζι μας

Ενημερωτικο δελτιο