Εταιριες

ΒΙΒΛΙΑ, COMICS, ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ
Παροξυσμός Προβολη

Παροξυσμός

2 ΤΟΜΟΙ «Το νυχτικό που φορούσε είχε ανέβει προς τα πάνω και κάλυπτε πια μόνο την πλάτη της. Μόλις αντίκρισα το μικρό τουρλωτό κωλαράκι της με το στρινγκάκι να το χωρίζει...»

Περισσότερες λεπτομέρειες

BT 603

18,00 €


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΥ
___________________________________________________

  • ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: - James D. Davis
  • ΓΛΩΣΣΑ: - Ελληνικά
  • ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: - 2020 ( Δεύτερη έκδοση )
  • ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΛΙΔΩΝ: - 260 + 260
  • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: - 13 Χ 18
  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: - Ερωτικά - Αιμομιξία
  • ΤΟΜΟΙ: ---- 2 -
  • ΙΣΤΟΡΙΕΣ: - 1 -


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟΥ:

Εγώ δεν πίστευα στα μάτια μου με αυτά που δεχόταν κι έκανε η Αλέξια. Ποτέ δεν την είδα να είναι έτσι. Το απολάμβανε ίσως περισσότερο από ότι η Μαρία. Εξέπεμπε ένα διαφορετικό αισθησιασμό από αυτό που έβλεπα όταν ήθελε να γαμηθούμε. Εκείνη τη στιγμή την αγάπησα και με έναν άλλο τρόπο, που αγνοούσα ή που δε φανταζόμουν.
Αποφάσισα τότε πως ήταν ώρα για το τελικό στάδιο. Να πάω κοντά τους!...
Προχώρησα προς το μέρος τους και πήγα πίσω από την γυναίκα μου που σκυμμένη έγλειφε το μουνάκι της αδερφής μου. Ήταν τόσο καυλωμένη και αφοσιωμένη σ’ αυτό που έκανε που δεν κατάλαβε ότι ήμουν πίσω της έτοιμος να μπω στο μουνί της. Κάθισα στα γόνατα πίσω της και ακούμπησα τον πούτσο μου στο υγρό μουνάκι της μπαίνοντας ξαφνικά μέσα της, με τη μία.
Η Αλέξια βγάζοντας μια κραυγή, γύρισε ξαφνιασμένη, κι όταν με είδε σάστισε. Προσπάθησε να δικαιολογηθεί αλλά δεν την άφησα να μιλήσει. Έσκυψα επάνω της κι έβαλα τη γλώσσα μου βαθιά μέσα στο στόμα της ενώ ο πούτσος μου μπαινόβγαινε αργά στο μουνάκι της. Αλλά και η Μαρία όμως δεν της άφησε περιθώρια να αντιδράσει. Ξαπλωμένη όπως ήταν από κάτω μας άρχισε να γλείφει την κλειτορίδα της, ενώ ταυτόχρονα έκανε ένα απαλό μασάζ στα αρχίδια μου.
Η Αλέξια, για μερικά λεπτά έδειχνε να τα έχει χαμένα, όμως η καύλα της είχε φτάσει στα ύψη και σπρώχνοντας το κωλαράκι της προς το μέρος μου με παρακαλούσε να την γαμήσω δυνατά. Εγώ επιτάχυνα το ρυθμό μου και αυτή ακολουθούσε αναστενάζοντας από ηδονή, ενώ η αδερφή μου ξαπλωμένη από κάτω μας, έγλειφε μία τα αρχίδια μου και μία το μουνάκι της γυναίκας μου.
Εγώ έχασα τελικά τον έλεγχο και την γαμούσα άγρια χουφτώνοντας τον κώλο της και με τα δύο μου χέρια.
«Σε γαμάω, πουτάνα μου... και η αδερφή μου γλείφει το μουνί σου!!! Δεν είναι καύλα;» της ψιθύρισα.
Η Αλέξια, ακούγοντας τα λόγια μου, μούγκρισε και άρχισε να τρέμει ολόκληρη και να χύνει. Παρασύρθηκε από έναν εκρηκτικό οργασμό και το μουνί της πλημμύρισε από τα ζεστά υγρά της που έλουζαν τον πούτσο μου και κατέληγαν στο στόμα της αδερφής μου. Αμέσως εγώ αισθάνθηκα το σπέρμα μου να βράζει και να ζητάει απεγνωσμένα διέξοδο...
____________________________________________________________________________

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: . Βιβλία...xxx
____________________________________________________________________________

Γραψτε την αξιολογηση σας

Παροξυσμός

Παροξυσμός

2 ΤΟΜΟΙ «Το νυχτικό που φορούσε είχε ανέβει προς τα πάνω και κάλυπτε πια μόνο την πλάτη της. Μόλις αντίκρισα το μικρό τουρλωτό κωλαράκι της με το στρινγκάκι να το χωρίζει...»

Γραψτε την αξιολογηση σας

Επικοινωνηστε μαζι μας

Διαθέσιμοι όλο το 24ωρο

Τηλέφωνο:RARE / XDVD

Στειλτε -εδω- Email Για επικοινωνια μαζι μας

Ενημερωτικο δελτιο